"Скандал" ("Scandal")
„Скандал“ („Scandal“)

Сериалът „Скандал“ („Scandal“) ще ни предложи много интересни и драматични минути от тайния живот на политиците. Всеки човек има своята тайна. В телевизионния сериал „Скандал“ („Scandal“), Оливия Поуп е посветила живота и работата си точно в тази сфера – опазва тайния живот на политиците, първите хора в държавата и на елита на нацията. Нейна работа е тези тайни никога да не се разберат от другите хора. Оливия е уважаван човек, но в същото време нейните противници се страхуват от нея.

В „Скандал“ („Scandal“) ще видим как Оливия Поуп напуска своята работа при президента на САЩ като медиен консултант, за да продължи своята кариера като основава фирма за мениджмънт на риска. Нейните надежди са с тези действия да отвори нова страница в своя живот и кариера. Но в същото време разбира, че опитите и да скъса всички връзки с миналото са неуспешни. Но проблемите следват един след друг – постепенно се разбира, че служителите на компанията, която работят за нея имат свои собствени проблеми, които не успяват да разрешат, а в същото време са специализирани в решаването на чужди проблеми.

Враговете и не спират и вече се носят слухове, че Оливия Поуп е любовница на президента на САЩ. Това въвлича компанията „Поуп и съдружници“ и Белият дом в „Скандал“ („Scandal“) – каквото е и името на сериала, който е най-големият пред който са се изправяли. В опитите да се разреши този скандал се образува неочакван съюз, но следва въпроса: „Дали всички ще успеят да се измъкнат невредими от тази ситуация?“

„Скандал“ („Scandal“)

САЩ, 2012 г.

В ролите: Кери Уошингтън, Дарби Станчфийлд, Гилермо Диаз, Джеф Пери, Джошуа Малина

Жанр: Драма, Трилър

Трейлър на телевизионния сериал „Скандал“ („Scandal“)