"Разобличаване" ("The Closer")
„Разобличаване“ („The Closer“)

В телевизионния сериал „Разобличаване“ („The Closer“) Детектив Бренда Лей Джонсън (в ролята Кира Седжуик) има суров подход и нетипичен характер, което я прави да е с репутация на най-добрите разследователи в страната. Детектив Бренда Лей Джонсън е обучавана във ФБР и я изпращат в Лос Анжелис от Атланта ия поставят начело на екип от първокласни колеги по разобличаване на убийци.

А казусите с които се сблъсква в сериалът „Разобличаване“ („The Closer“) са много трудни, работата – пипкава. Тя води този екип, защото най-добре от всеки може да разпитва и да извлича информация, самопризнания, в това отношение е ненадмината.

Понякога инатът и сприхавия и характер на детектив Бренда Лей Джонсън не правят добро впечатление на екипа и, и на колегите и, а фактът, че е упорита жена от Запада, и управлява отдел, който е доминиран от мъжеи прави работата трудна.

Трябва да отбележим, че „Разобличаване“ („The Closer“) е първият драматичен сериал, в който Кира Седжуик получава главна роля, и е носител на Златен глобус.

„Разобличаване“ („The Closer“)

САЩ, 2005 г.

В ролите: Кира Седжуик, Дж.К.Симънс, Рик Уолъс, Скот Елис

Жанр: Драма, Криминален

Трейлър на телевизионния сериал „Разобличаване“ („The Closer“)