„Завръщането“ („Sila“) „Съла“
„Завръщането“ („Sila“) „Съла“

Зрителите ще могат да гледат новият турски сериал „Завръщането“ („Sila“). В главната роля ще видим красавицата Джансун Дере, която печели трето място на конкурса „Мис Турция“ през 2010 г.

Всъщност българското име на сериала е „Завръщането“, а  („Sila“) е оригиналното име.

В този сериал главната героиня – Съла (Джансун Дере) е дадена за осиновяване от своите бедни родители. Богато семейство от Истанбул я осиновява срещу пари, като се прави уговорка, че нейните родители ще могат да я виждат когато пожелаят. В „Завръщането“ („Sila“) Съла започва да живее в западния край на страната – Истанбул, където расте и се възпитава, но нейните истински родители живеят в Изтока, а там нравите са много по-различни, отколкото на Запад.

"Завръщането" ("Sila"), Съла и Боран
„Завръщането“ („Sila“), Съла и Боран

Азад е биологичен брат на Съла, и той се влюбва в Нарин, която е сестра на ага Боран. Двамата влюбени искат да се оженят, но традицията задължава, че когато се вземе момиче, трябва да се върне момиче. А тази традиция означава, че Азад ако иска да се ожени за Нарин, ще трябва да избира между двете си сестри, коя от тях да даде за жена на агите – Дилян, която е по-малката сестра и все още не е навършила дванадесет години, или Съла. В сериала „Завръщането“ („Sila“) ще видим как родителите – майката Бедер и бащата Джелил не могат да приемат малката Дилян да бъде жертвана, и Азад заедно с баща си отиват в Истанбул за да доведат Съла и да бъде дадена за жена на Боран.

До този момент Съла е възпитавана в нравите на Изтока и е свикнала с неговата красотата и чистота, и когато се връща при своите родители, решава да остане при тях, за да ги опознае. В сериала „Завръщането“ („Sila“) разбирайки, че вече е обещана за жена на Боран, тя започва да прави планове да избяга, но за нейно разочарование всичко се проваля. Но след като загубва най-близките си, след тяхната смърт, тя разбира, че може да намери в Боран истинска опора. Постепенно, без да осъзнава, тя започва да го харесва и даже се влюбва в него.

Джансун Дере е позната и от първия си сериал, в който участва – „Езел“. Но тук, в „Завръщането“ („Sila“) тя за първи път играе главната роля.

Вижте и кои са главните герои в турския сериал „Завръщането“ („Sila“).