“Мисията невъзможна 3” – “Mission Impossible III”
“Мисията невъзможна 3” – “Mission Impossible III”

В “Мисията невъзможна 3” (“Mission Impossible III”) ще видим отново Том Круз в ролята на агент Итън Хънт, а режисьорът Джей Джей Ейбръмс умело е вплел екшън и драма и се е постарал филмът да бъде интересен и динамичен.

В третият филм от поредицата “Мисията невъзможна 3” (“Mission Impossible III”) агентът Итън Хънт се е оттеглил от активните мисии и се занимава с далеч по-спокойните тренировки на новите агенти. Обаче в един ден е извикан отново, за да се бори срещу един от най-големите врагове на тайните служби – Оуен Дейвиан (Филип Сиймур Хофман), който е международен търговец на информация и оръжие. Оуен Дейвиан е жесток, в него няма милост и съвест.

Итън Хънт започва да събира своя екип за да се справят с проблема: агентът под прикритие Чен (Маги Кю), Лутър Стикуел (Винг Реймс) – негов стар приятел, транспортния експерт Деклан (Джонатан Рис Майърс) и Линдзи (Кери Ръсел), която е ново попълнение в екипа.

Сформираният специален отряд обикаля Земята в една мисия невъзможна, за да залови престъпника Оуен Дейвиан и да спаси своята любима –  Хънт – Джулия (Мишел Монахан).

“Мисията невъзможна 3” – “Mission Impossible III”

САЩ, 2006 г.

Режисьор: Джей Джей Ейбръмс

В ролите: Том Круз, Филип Сиймор Хофман, Лорънс Фишбърн, Джонатан Рис-Майърс, Маги Кю, Винг Реймс, Кери Ръсел, Мишел Монахан, Били Кръдъп и др.

Жанр: Екшън

Трейлър на филма “Мисията невъзможна 3” – “Mission Impossible III”

Вижте анотация и трейлър на филма „Мисията невъзможна“ („Mission: Impossible“).

Вижте анотация и трейлър и на третата част на филма “Мисията невъзможна 3” (“Mission Impossible III”).