Home » Сериали, Турски сериали

Огледален свят

Автор: io on юли 7, 2012 Няма коментари

сериала Огледален святФилмът „Огледален свят“ (Adini Feriha Koydun) разкрива живота в Турция, борбата за по-добър живот на семейство, което живее в сянката на богатите в кв. Етилер.Бащата е портиер, дъщеря му Фериха, която остава приклещена м/у двата свята, заради амбициозната си майка Зехра, която разбира, че хубостта на дъщеря и е единственият и шанс. Мечтите, надежди и желания на майката променят цвета си с растежа на Фериха и филма показва живота, който водят в илюзия от розови лъжи.
Фериха се намира хем вътре, където желанията и възможностите са безкрайни,  а  в действителност живее на ръба на огледален свят.  Ако протегне едната си ръка ще докосне своите желания, ако протегне другата си ръка през прозореца си ще види половина на света, в който живее, действителността в приземния етаж. Фериха се класира се да учи в престижен университет, където мечтите и действителността се смесват и хубавата дъщеря на портиера ще излезе от своя свят, за да стане принцеса в един свой измислен розов свят. И какво от това, че този измислен свят ще погълне семейството и приятелите и. Майка и дъщеря ще започнат борба с действителността, от която няма връщане назад.


Режисьор: Мерве Гиргин
В ролите на сериала „Огледален свят“:

Вахиде Гьордюм, Хазал Кая, Метин Чекмез, Чатай Улусой, Дениз Уур и др.

Жанр: Драма
Държава: Турция
Година: 2011
Времетраене: 00:45:00

Заглавие на Английски: Adini Feriha Koydum
Заглавие на Български: Огледален свят

Фен сайт на сериала Огледален свят


Статията е прочетена 588 пъти.

Етикети:

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Хазал Кая | ТВ филми

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009 ТВ филми, Всички права запазени.