Домашен арест
Домашен арест

Идеята на сериала “Домашен арест” е, че животът е кратък, бракът е дълъг, а роднините са до гроб…
Действието в сериала „Домашният арест“ се развива в къщата на тъщата – мама Еми, която е приютила семейството на дъщеря си Сиси, съпруга й Коцето и техните деца – близнаците Зара и Лъчо. При мама Еми живее и синът й Емко. Домът е обзаведен по вкус на Еми. Хуморът в комедийния сериал „Домашен арест“ е ежедневни ситуации, с които се сблъсква семейството.

Сценаристи: Нели Димитрова, Тео Чепилов и Николина Бочева.

Актьори и техните персонажи:

Мама Еми (Татяна Лолова) – Родена в аристократично семейство, в средите на софийската бохема, тя е властна и обича да контролира за своя изгода.

Анастасия (Мая Бежанска) – В сериала Домашен арест тя играе ролята на дъщерята на мама Еми. Завършила е Италианския лицей и международни икономически отношения, но работи като счетоводител на малки фирми. Тя е интелигентна, енергична, самокритична и грижовна и педантична в спазването на реда. Непоправим оптимист и романтичка и доволна от живота си.

Коцето (Филип Аврамов) – Съпругът на Сиси. Бивш моря, собственик на магазин за риба. По стечение на обстоятелствата живее със семейството си в дома на тъщата. Обича футбол, добро ядене, студената бира и спокойствие. Коцето е авантаджия, скръндза, непостоянен и като всеки рибар обича да преувеличава. Решителен на думи, но на практика… Обича да мрънка и да се хвали, но е доволен от живота си.

Зара (Стефани Дойчинова) – Дъщеря на Коцето и Анастасия. Учи в СМГ, 8 клас. Пристрастена блогърка. Спазва неписаните правила на емо културата. Амбициозна, но непостоянна, обича да драматизира, хитра в постигане на своето.

Лъчо (Велизар Величков) – Брат близнак на Зара. Умен, но разсеян, небрежен и объркан тинейджър.

Емко (Иван Панев) – В Домашен арест е брат на Анастасия. Романтик, интелигентен, отдаден на науката. Завършил физика и химия, докторантура в БАН, където работи като асистент в Института по механика. Притеснителен и неконфликтен.

Бисерка (Магделена Павлова) – Приятелка на Анастасия и Коцето от детството. Завършила е хореография и се занимава с ориенталски танци. Бисерка е емоционална, наивна и оптимистична.

Милко (Борислав Захариев) – съсед и най-добър приятел на Коцето. Завършил е библиотекарския колеж, работи като домакин на блок в студентски град, обича хазартните игри и особено тото 2.

Приятно гледане на българския сериал „Домашен арест“!