Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново са влюбени
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново са влюбени

Актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново са влюбени и живеят заедно. Те живеят заедно в нов дом, който се намира в Бедфорд Каунди, Ню Йорк. Той е на цена от 11,25 млн. долара и има 8 спални и 13 бани, спа, сауна и гимнастически салон.

Старото им жилище е продадено, защото Катрин Зита-Джоунс не се е чувствала добре в него, търсела е нещо ново. Това обяснява приятел на звездното семейство:

„Предишната къща носеше лоши спомени на Катрин, която вече не желаеше да живее там. И тя, и Майкъл искаха да възродят брака си, като започнат на чисто. Затова купиха нова къща и се преместиха в нея.

Новият дом символизира ново начало. В момента двамата са щастливи. Страшно много си липсваха един на друг, докато бяха разделени.“

За тези нови промени в живота на двамата актьори информира дир.бг и допълва, че Майкъл Дъглас наскоро успя да се излекува успешно от рак на гърлото, а пък Катрин Зита-Джоунс е била диагностицирана с биполярно разстройство.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, които отново са влюбени, наскоро отпразнуваха 14 години от своята сватба. Те имат две деца: Дилън на 14 години и Карис на 11 години.