"Шпионин по неволя" ("The Accidental Spy")
“Шпионин по неволя” (“The Accidental Spy”)

“Шпионин по неволя” (“The Accidental Spy”) е още един интересен, забавен филм, в който ще се насладим на играта на Джаки Чан.

Директно след експлозивния успех на “Час пик” и “Шанхайски рицари” … суперзвездата на екшъна Джаки Чан се впуска в още по-голямо екранно приключение! Този път в “Шпионин по неволя” (“The Accidental Spy”) Джаки Чан блести в суперзабавната история за един обикновен човек, на когото му се налага да се развихри в неочаквано екшън-приключение.

Джаки е в ролята на отегчен, неуспешен продавач, който никога не си е мислил, че животът му има особен смисъл. Един прекрасен ден всичко това се променя, когато той внезапно се превръща в герой, като предотвратява опит за банков обир. Но в новата му слава се крие дори още по-голяма изненада: Джаки е последният от дълга поредица професионални шпиони.

Малко по-късно във филма “Шпионин по неволя” (“The Accidental Spy”), докато пътува за Турция, за да се срещне с баща си, когото никога не е познавал, Джаки се оказва в паяжина от загадки, измами, която само той може да разплете. Безумно забавен и безкрайно вълнуващ, “Шпионин по неволя” предлага всичко, което очаквате от екранния любимец Джаки Чан.

“Шпионин по неволя” – “The Accidental Spy”

Хонг Конг, 2001

Режисьор: Теди Чан

В ролите: Джаки Чан, Ерик Цан, Вивиан Хсю, Глори Сайман, Мин Кин

Жанр: Екшън, Комедия

Трейлър на филма “Шпионин по неволя” – “The Accidental Spy”

209