"Карибски пирати: На края на светa" ("Pirates of the Caribbean: At Worlds End")
„Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“)

Във филма „Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“) ще видим как мечтата на жадния за власт британски лорд Бекет (Том Холандер – „Добра година“) да унищожи пиратите е на път да се осъществи, когато той успява да вземе контрола над мистичния морски капитан Дейви Джоунс (Бил Наи – „Подземен свят“). Неговата безгранична сила и страховитият му кораб „Летящият холандец“ дават на Бекет възможността да бъде пълен господар на седемте морета.

Единствените, които могат да го спрат в „Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“) са Елизабет (Кийра Найтли), Уил (Орландо Блум) и капитан Барбоса (Джефри Ръш), които за целта първо трябва да спасят своя приятел Джак Спароу (Джони Деп), който е заложник на морското чудовище Квакен. Когато те успяват да го измъкнат от капана, в който е попаднал, тяхната следваща задача е да съберат заедно всички пирати. В „Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“) ще видим как само обединението им може да им гарантира успех, за да осуетят плана на Бекет за тяхното унищожение. Пътят им ги отвежда в екзотичния Сингапур, където се срещат и с безмилостния китайски пират Сао Фенг (Чоу Юн Фат), който е в състояние да промени изцяло развоя на събитията.

„Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“)

САЩ, 2007 г.

Режисьор: Гор Вербински

В ролите: Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт, Чоу Юн Фат, Том Холандер, Бил Наи и др.

Жанр: Екшън, Приключенски

Трейлър на филма „Карибски пирати: На края на светa“ („Pirates of the Caribbean: At Worlds End“)