"Спасителен отряд" ("The Guardian")
„Спасителен отряд“ („The Guardian“)

„Спасителен отряд“ („The Guardian“) – филм, в който ще се насладим на играта на Кевин Костнър, Аштън Къчър, Кланси Браун.

След като загубва екипа си във фатална катастрофа, легендарният морски спасител Бен Рандъл (Кевин Костнър) е изпратен като преподавател към елитна тренировъчна програма за морските спасители на Бреговата охрана.

Докато в „Спасителен отряд“ („The Guardian“) се бори да преодолее болката от смъртта на хората си, той се отдава напълно на преподаването, а с необичайните си тренировъчни методи обръща програмата им с главата надолу. Там се среща с младия, самоуверен шампион по плуване Джейк Фишер (Аштън Къчър), който гори от желание да е най-добрият.

По време на тренировките в „Спасителен отряд“ („The Guardian“) Рандъл помага на Джейк да изгради своя характер, като комбинира необработения талант с дръзновението всеотдайността, които се изискват от морските спасители. След завършването на школата, Джейк следва Рандъл в Кодиак, Аляска, където се сблъсква отблизо с присъщите опасности на Берингово море. В първото си солово спасяване Джейк научава от Рандъл истинското значение на героизма и саможертвата, звучащо в девиза на спасителите – „За да живеят другите!“

„Спасителен отряд“ („The Guardian“)

САЩ, 2006 г.

Режисьор: Андрю Дейвис

В ролите: Кевин Костнър, Аштън Къчър, Села Уорд, Мелиса Сейджмилър, Кланси Браун  и др.

Жанр: Драма, Екшън, Приключенски

Трейлър на филма „Спасителен отряд“ („The Guardian“)