Филмът „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“) буди много шум още преди да влезе в  киносалоните. Трейлърът на филма обещава зрителите да се насладят на качествена актьорска игра и изпипани до най-малкото детайли.

"50 нюанса сиво" ("Fifty Shades of Grey")
„50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“)

В основата на филма „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“) стои една странна, романтична история, която кара много хора да го окачествяват като скандален. По-необикновените сексуални желания обикновено са скрити между четири стени и никой не разбира за тях. Но от акцентите в трейлъра на филма е странно, че точно такава романтика се поднася на световната публика за св. Валентин.

Да надникнем към сюжета на филма „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“): Когато Анастасия Стийл, студент по литература, отива да вземе интервю от преуспелия Кристиян Грей като услуга към съквартирантката си Кейт Каванаг, тя вижда срещу себе си красив, интелигентен и влудяващо, неустоим мъж.

Невинната и наивна Ана постепенно осъзнава, че го желае. Въпреки неговата загадъчна резервираност и собствения му съвет, тя започва отчаяно да търси близост с него.

Тъй като не е способен да устои на красотата и независимия дух на Ана, Кристиян Грей признава, че той също я желае, но при своите специфични условия.

Въпреки блясъка на успеха във филма „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“), въпреки неговите международни бизнес-проекти, неговото несметно богатство, неговото обичащо семейство, Грей е погълнат от нуждата да контролира всичко.

Когато Ана открива необичайните вкусове на Кристиян Грей, започва да изпитва колебания. Дали Ана ще дръзне да се изправи пред страха от неизвестното, за да изпита какви нюанси има сивото?

„50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“)

САЩ, 2015 г.

Режисьор: Сам Тейлър-Джонсън

В ролите: Рита Ора, Джейми Дорнан, Дакота Джонсън

Жанр: Романтика

Филмът е забранен за лица под 16 години.

Трейлър на филма „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“)