"БСП - Бесни Страшни Пенсии" ("R.E.D.")
„БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“)

Филмът „БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“) е базиран по едноименния комикс на Уорън Елис и Къли Хамнър. „БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“) е историята на Франк Моузес (Брус Уилис), бивш специален агент за секретни операции на ЦРУ, който вече живее тихо и спокойно.

Идилията му е застрашена, когато един ден след него е изпратен професионален убиец. За да защити живота си и този на годеницата си Сара (Мери Луис Паркър), Франк решава да събере стария си отряд и да разбере кой желае смъртта му. В „БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“) Джо (Морган Фрийман), Виктория (Хелън Мирън) и Марвин (Джон Малкович) също са в „пенсионна“ възраст, което кара техните противници да ги подценят.

Старите кучета ще трябва да се впуснат в невъзможна мисия през страната, за да се озоват отново в щаб квартирата на ЦРУ, където ще разкрият една от най-големите конспирации на правителството.

„БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“)

САЩ, 2010 г.

Режисьор: Робърт Швентке

В ролите: Брус Уилис, Морган Фрийман, Джон Малкович, Ричард Драйфус, Хелън Мирън, Мери-Луис Паркър, Карл Ърбън, Браян Кокс и др.

Жанр: Екшън, Комедия

Трейлър на филма „БСП – Бесни Страшни Пенсии“ („R.E.D.“)