"Браво, момчето ми" ("That's My Boy")
„Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“)

Във филма „Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“) тинейджърът Дони Бергер (Адам Сандлър) среща в гимназията момичето на своите мечтите. Единственият проблем е, че тя е негова учителка, която обаче няма нищо против да му разкаже за птичките и пчеличките.

Когато в „Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“) всеотдайната преподавателка е изпратена зад решетките, тя оставя Дони напълно неподготвен да отглежда сам плода на тяхната любов – Тод. 30 години по-късно Тод (Анди Самбърг) гради успешна кариера на Уол Стрийт. Той е излетял от семейното гнездо при първия удобен случай и не е виждал баща си от години.

Но когато се оказва, че в „Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“) Дони дължи десетки хиляди долара на данъчните, единственият изход, според него, е да се свърже със сина си, за да намери парите. Той се появява в навечерието сватбата на Тод с Джейми и превръща тържествения уикенд в катастрофа. Дали ще получи шанс най-накрая да изгради връзка със сина си и ще направи ли това, което се очаква от един добър баща?

„Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“)

САЩ, 2012 г.

Режисьор: Шон Андрес

В ролите: Адам Сандлър, Анди Самбърг, Лейтън Мийстър, Ванила Айс, Тони Орландо, Уил Форте, Сюзън Сарандън, Майло Вентимиля, Джеймс Каан и др.

Жанр: Комедия

Трейлър на филма „Браво, момчето ми“ („That’s My Boy“)