"Игра по план" ("The Game Plan")
“Игра по план” (“The Game Plan”)

Филма “Игра по план” (“The Game Plan”) представя историята за грубия футболен защитник-звезда – Джо Кингман (Дуейн Джонсън – Скалата). Той играе в бостънския отбор, чиято цел е да спечели футболния шампионат. Кингман е заклет ерген и живее като в мечта – богат е, известен е, животът му е един голям купон.

В “Игра по план” (“The Game Plan”) тази мечта изведнъж бива прекъсната, когато открива осемгодишната си дъщеря (Медисън Петис), за която дори не е знаел, че съществува – тя е резултат от последната искра с младата му съпруга, с която преди години се разделят.

И сега, през най-важния период в кариерата си, той трябва да реши как да съвмести купоните с тренировките, часовете по балет, приказките за лека нощ и куклите, които се появяват в живота му заедно с дъщеря му.

В “Игра по план” (“The Game Plan”) ще видим как и строгата му мега-агентка Стела (Кира Седжуик) е объркана, която подобно на него е “оперирана” от каквито и да било родителски чувства.

Независимо от невероятно смешните злополуки, в които изпада в новата си роля на баща, Джо открива, че животът е нещо повече от пари, раздаване на автографи и хиляди обожаващи фенове.

Открива, че любовта и грижата за един много специален малък фен е единственото нещо, което има значение за него.

“Игра по план” (“The Game Plan”)

САЩ, 2007 г.

Режисьор: Анди Фикман

В ролите: Дуейн Джонсън, Кира Седжуик, Мадисън Петис, Розелин Санчес, Морис Честнът, Браян Уайт и др.

Жанр: Комедия

Трейлър на филма “Игра по план” (“The Game Plan”)

1