Във филма „Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“) в осмия филм от поредицата има повече зрелище от всякога – и едно разбито семейство…

В „Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“) Доминик и Лети са по-щастливи откогато и да било, Брайън и Миа са се оттеглили от стария си начин на живот, а останалата част от екипа е била оправдана.

"Бързи и яростни 8" ("The Fate of the Furious")
„Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“)

Всички вече водят нормален живот. Тогава се появява мистериозна жена, която примамва Дом обратно в престъпния свят, от който той сякаш не може да избяга. А предателството към тези, които са най-близо до него, ще ги подложи на изпитания както никога досега.

В „Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“) от слънчевите брегове на Куба през улиците на Ню Йорк и до заледените норвежки полета около арктическото Баренцово море, елитният екип ще прекоси половината земно кълбо, за да попречи на краен анархист да разруши света… и да доведе обратно вкъщи човека, който ги направи семейство.

„Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“)

САЩ, Япония, Франция, Канада, 2017 г.

Режисьор: Ф. Гари Грей

В ролите: Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Шарлийз Терон, Скот Истууд, Хелън Мирън, Джордана Брустър, Елса Патаки, Кърт Ръсел, Ева Мендес, Люк Евънс

Жанр: Екшън, Криминален, Прилюченски

Трейлър на филма „Бързи и яростни 8“ („The Fate of the Furious“)