Във филма “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”) Колдър, който е последният ловец на вещици, е единственото нещо, което стои между човечеството и обединените сили на най-ужасяващите вещици в историята.

В “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”) светът ни крие много тайни и най-невероятната от тях е, че сред нас все още живеят вещици – зли същества със свръхестествени способности, твърдо решени да отприщят Черната смърт над света.

"Последният ловец на вещици" ("The Last Witch Hunter")
“Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”)

В продължение на векове с необикновения враг са се борили цели армии от ловци на вещици, включително и Колдър – доблестен воин, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й.

В “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”) доблестният воин успява да убие самата кралица на вещиците, но точно преди гибелта си тя го проклина, обричайки го на безсмъртие. По този начин тя го лишава от живот в отвъдното с любимите му съпруга и дъщеря.

Днес Колдър е последният оцелял от своя вид. Прекарал е векове в преследване на вещици, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки.

Без да подозира, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в дългия си живот – кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си. От изхода на задаващата се епична битка зависи оцеляването на цялата човешката раса…

“Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”)

САЩ, 2015 г.

Режисьор: Брек Айснър

В ролите: Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайджа Ууд, Майкъл Кейн, Армани Джаксън, Самара Лий

Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи

Трейлър на филма “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”)