“Любов и тайни в Ларичи” – "Segreti Di Borgo Larici"
“Любов и тайни в Ларичи” – “Segreti Di Borgo Larici”

“Любов и тайни в Ларичи” (“Segreti Di Borgo Larici”) ни пренася в далечната 1922 г., където ще се запознаем с живота и тайните на една просперираща италианска фамилия – Сормани.

В италианската сага Франческо (в ролята Джулио Берути) играе най-големият син на магнатът в текстилния бранш – Джулио Сормани. Обаче в “Любов и тайни в Ларичи” (“Segreti Di Borgo Larici”) всички очакват синът да тръгне по стъпките на баща си и да започне да се занимава със семейният бизнес, както прави неговият брат Лудовико. Но Франческо не се съобразява с тях и избира да следва мечтата си и става автомобилен състезател. Не след дълго той среща Анита (в ролята Серена Янсити). Анита е от работническо семейство, тя е млада и красива и той се влюбва в нея.

Джулио Сормани е убит брутално и тогава настъпват тежки времена както за тяхната любов, така и за бъдещето на империята и фамилията Сормани.

В “Любов и тайни в Ларичи” (“Segreti Di Borgo Larici”) ще видим как фамилията Сормани започва да потъва. Дотогава те са давани за пример, но сега тя се разкъсва от недоверие, конфликти и от многото пазени тайни в продължение на много години.

Франческо и Анита са влюбени един в друг и са се заклели да пазят любовта си докато са живи. Сега те ще трябва да разберат каква е истината за убийството на Джулио Сормани, както и на всички събития след това. Но в “Любов и тайни в Ларичи” (“Segreti Di Borgo Larici”) тази истина е дълбоко скрита и много хора желаят тя да остане скрита и ще им пречат в тези им действия.

“Любов и тайни в Ларичи” – “Segreti Di Borgo Larici”

Италия, 2014 г.

В ролите: Серена Янсити, Джулио Берути, Симоне Коломбари

Жанр: Драма, Трилър

Трейлър на филма “Любов и тайни в Ларичи” – “Segreti Di Borgo Larici”

773