Във филма „Значки на яростта“ („Badges of Fury“) в рамките на по-малко от 72 часа Хонг Конг е разтърсен от новините за три последователни жестоки убийства.

"Значки на яростта" ("Badges of Fury")
„Значки на яростта“ („Badges of Fury“)

В „Значки на яростта“ („Badges of Fury“) докато разследва дръзките престъпления често подценявания от колегите си полицейски детектив Уанг Бу Ер стига до извода, че става дума за методичен сериен убиец с извратен план.

Заедно с партньора си Хуанг Фей Хонг (в ролята Джет Ли) Уанг дава старт на мащабно и опасно разследване, което въпреки скептицизма на полицейските началници бързо започва да носи резултати.

Хуанг винаги е бил в сянката на своя партньор, но това което малко хора знаят за него е, че той е всъщност ловък майстор на кунг-фу, който често е измъквал свои колеги от критични ситуации.

Сегашният случай изправя Хуанг и Уанг срещу две красиви жени – начинаещата актриса Лиу Джин Шуи и нейната сестра Дай. Първоначално Лиу е основната заподозряна, но нови открития поставят под съмнение действията на Дай, която от своя страна твърди, че няма нищо общо с убийствата.

Ситуацията става още по-заплетена, когато Уанг решава да се представя за приятеля на Лиу с надеждата, че така ще привлече вниманието на убиеца.

„Значки на яростта“ („Badges of Fury“)

Китай, 2013 г.

Режисьор: Це Минг Уонг

В ролите: Джет Ли, Мишел Чен, Сесилия Лиу, Чан Уен, Ян Лю, Арън Шанг, Колин Чоу, Стивън Фанг, Джеки Ву

Жанр: Екшън, Криминален

Трейлър на филма „Значки на яростта“ („Badges of Fury“)