Във филма „Любовта се случва“ („Love Happens“) д-р Бърк Райън пристига в Сиатъл за да проведе семинар.

"Любовта се случва" ("Love Happens")
„Любовта се случва“ („Love Happens“)

В „Любовта се случва“ („Love Happens“) по време на този семинар, той изненадващо открива човека, който може би най-накрая ще успее да го научи как може да си помогне!

Д-р Райън е на ръба да подпише грандиозна мултимедийна сделка, но като терапевт който кара своите пациенти открито да се изправят пред проблемите си, той самият тайно е неспособен да се придържа към собствения си съвет!

Елоис Чандлър (Дженифър Анистън) избягва мъжете и се е концентрирала върху собствения си бизнес с цветя! Въпреки това, когато в „Любовта се случва“ („Love Happens“) тя се запознава с д-р Райън, по време на семинара му в хотела, между тях се заформя привличане. Но дали двама души, които са срещнали правилния човек по абсолютно неподходящото време, ще успеят да дадат на любовта още един шанс?!

Докато всеки от тях страда с личните си загуби и любови, те осъзнават, че за да могат да продължат нататък ще трябва да се откъснат от миналото си! И ако успеят, ще открият, че понякога „Любовта се случва“ когато най-малко очакваш!

„Любовта се случва“ („Love Happens“)

САЩ, 2009 г.

Режисьор: Брандън Кемп

В ролите: Арън Екхарт, Дженифър Анистън, Франсис Конрой, Дан Фоглър, Мартин Шийн, Джуди Гриър

Жанр: Романтика

Трейлър на филма „Любовта се случва“ („Love Happens“)