Във филма „Боговете на Египет“ („Gods of Egypt“) участие вземат Джерард Бътлър, Николай-Костер Валдау, Джефри Ръш, Чадуик Боузман.

"Боговете на Египет" ("Gods of Egypt")
„Боговете на Египет“ („Gods of Egypt“)

В „Боговете на Египет“ („Gods of Egypt“) пригответе се да се насладите на приключенията на боговете и простосмъртните в древния Египет

Сет (в ролята е Джерард Бътлър) е бог на пустинята и мрака. Сърдит на всеки и всичко, той завзема със сила трона в Египет. А това означава, че вече в мирната империя цари хаос, насилие.

Никой не иска да му противоречи. Никой, освен Бек (в ролята е Брентън Туейтс). А причината за това е любовта. Защото неговата любима Зая, чиято роля се изпълнява от Кортни Ийтън е отвлечена. А любимата жена не може да се изостави. Тя трябва да бъде спасена.

Оказва се, че в това начинание Бек не е сам. Помага му бог Хор, в чиято роля ще видим Николай-Костер Валдау.

Спасявайки своята любима жена, Бек ще спаси и света.

Но нищо не идва лесно. Трябва да преминат през препятствия, изпитания, в които да разберат смели ли са, да се самопожертват, през задгробния живот.

Отпуснете се и се насладете на над 2 часа зрелище и приключения, за които няма да съжалявате, че сте си загубили времето!

А в допълнение само ще споменем, че режисьорът на този филм е режисирал „Гарванът“ (1994) и „Аз, роботът“ (2004). Така, че не се съмнявайте в качествата на този филм.

„Боговете на Египет“ („Gods of Egypt“)

САЩ, Австралия, 2016 г. 

Режисьор: Алекс Пройас

В ролите: Брентън Туейтс, Николай-Костер Валдау, Джерард Бътлър, Аби Лий, Кортни Ийтън, Руфъс Сюъл, Джефри Ръш, Елоди Юнг, Чадуик Боузман, Брус Спенс

Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи

Трейлър на филма „Боговете на Египет“ („Gods of Egypt“)