Във „И да обичаш кучета“ („Must Love Dogs“) се разказва за една детска учителка.

"И да обичаш кучета" ("Must Love Dogs")
„И да обичаш кучета“ („Must Love Dogs“)

В „И да обичаш кучета“ („Must Love Dogs“) това е хубава Сара Нолан (в ролята ще видим Даян Лейн), която е затворена в себе си детска учителка.

Както споменахме, Сара е затворена в себе си, не се среща с никого, направо си е деморализирана. Но е принудена от обстоятелствата да промени поведението си.

А тя променя това си поведение, защото без знанието ѝ сестра ѝ пуска обява в сайт за запознаства.

Целта е постигната. Сега Сара Нолан е засипана от предложения. Буквално и се изреждат да се видят с нея различни типове: атлети, плаквачи, особняци, разбира се и свалячите са тук.

Но се появява и Джейк. Оказва се, че Джейк, чиято роля се изпълнява от Джон Кюсак, е строител на лодки, който е сантиментален. До такава степен, че има за пример „Доктор Живаго” за истинска любов.

Сара обаче го пренебрегва, но не си дава сметка, че с това си действие вероятно пропуска възможността си за истинска любов. Може би и защото той е и напрегнат от всичко, въпреки, че е умен и привлекателен.

Може би ще ви е любопитно да разберете, че филма е сниман през октомври 2004 г., и е направен по едноименния роман от 2002 г. на Клеър Кук, американска писателка.

„И да обичаш кучета“ („Must Love Dogs“)

САЩ, 2005 г.

Режисьор: Гари Дейвид Голдбърг

В ролите: Даян Лейн, Джон Кюсак, Елизабет Пъркинс, Кристофър Плъмър, Дърмът Мълроуни, Стокард Чанинг, Али Хилис

Жанр: Романтика

Трейлър на филма „И да обичаш кучета“ („Must Love Dogs“)