"Не-приятели" ("Frenemies")
„Не-приятели“ („Frenemies“)

„Не-приятели“ („Frenemies“) е филм, една забавна комедия за съдбите на трима напълно различни приятели, които се опитват да се справят с превратностите на живота.

Първата история във филма „Не-приятели“ („Frenemies“) е за двамата най-добри приятели Хейли и Авалон. Животът им се преобръща, когато с тях се свързва издател, който иска да превърне модния им блог в списание. Има само един проблем, списанието може да има само един главен редактор.

Втората история в „Не-приятели“ („Frenemies“) разказва за гениалния учен Джейк и неговия космат приятел – кучето Мъри. Животът на Джейк се усложнява, когато красивата му нова партньорка в учебния проект Джулиън не успява да се спогоди с четириногия любимец.

Последната история в „Не-приятели“ („Frenemies“) е за разглезеното „градско момиче” Ема и борбената девойка Савана, които си приличат като две капки вода. Двете момичета бързо се сприятеляват и решават да разменят местата си за кратко. Скоро обаче разбират, че животът на другата не е толкова забавен колкото изглежда.

„Не-приятели“ („Frenemies“)

САЩ, 2012 г.

Режисьор: Дейзи Фон Шърлър Майер

В ролите: Бела Торн, Зендая, Мери Маусер, Ник Робинсън, Стефани Скот, Конър Прайс и др.

Жанр: Комедия, Романтика

Трейлър на филма „Не-приятели“ („Frenemies“)

За съжаление трейлърът на филма не е наличен.