"Робинзон Крузо" ("Robinson Crusoe")
„Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“)

Действието на филма „Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“) се развива на малък екзотичен остров, където живеят дружелюбният папагал Мак (озвучен от Петър Бонев) и приятелите му животни. И макар да са в същински рай, Мак не спира да мечтае за далечни земи, копнеейки да опознае света.

Една сутрин, след силна буря, той и другарите му откриват на брега чудато двукрако създание – „Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“) (с гласа на Момчил Степанов). Мак веднага вижда в него билета си за напускане на острова в търсене на непознати земи. Робинзон, от своя страна, бързо осъзнава, че единственият му начин да оцелее е с помощта на папагала и приятелите му.

В началото на „Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“) не му е лесно, тъй като животните не говорят „човешки“ език, но постепенно всички заживяват заедно и в хармония – до деня, в който безгрижният им живот не бива обърнат с главата надолу от две диви котки, решили да завземат властта на острова. Между тях и приятелите се завързва люта битка.

Скоро Робинзон и животните се убеждават, че най-силното им оръжие е… приятелството!

„Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“)

Белгия, Франция, 2016 г.

Режисьор: Винсент Кеселот

Сценарист: Домоник Пари

Продуценти: Бен Стасен, Джина Гало, Домоник Пари

Музика: Рамин Джавади

Озвучен на български от:Момчил Степанов, Петър Бонев, Росен Русев, Константин Лунгов, Стоян Цветков, Чавдар Монов, Елена Бойчева, Светлана Бонин, Екатерина Стоянова, Георги Иванов, Стоян Алексиев, Даниела Йорданова, Николай Урумов, Калин Арсов

Жанр: Анимация, Комедия, Приключенски

Трейлър на филма „Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“)