„Ох, на дядо!“ („Dirty Grandpa“), с участието на Робърт Де Ниро
„Ох, на дядо!“ („Dirty Grandpa“), с участието на Робърт Де Ниро

Ще ви разкажем накратко за очакваните от всички премиери на филми през първата седмица на февруари, 2016 година. Тази седмица по кината излизат интересни заглавия, които няма да ви оставят безразлични към видяното. Има комедии, приключенски филми, ужаси.

Така например може да отбележим филма „Ох, на дядо!“ („Dirty Grandpa“), който е с участието на Робърт Де Ниро, а негови партньори са Зак Ефрон, Джулиан Хаф. Това е една комедия, която разказва за смисъла на живота. Той убеждава внука си да го заведе да посрещне пролетта в във Флорида. Неговият внук е притеснен, защото само след седмица се жени за дъщерята на шефа си. И нека приключенията започнат…

Ако сте любители на ужасите, хоръра, не пропускайте „Гордост и предразсъдъци и зомбита“ („Pride and Prejudice and Zombies“). Всъщност този филм е пародия на така известното заглавие на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци“. Филмът е направен по едноименната книга-пародия на Сет Греъм-Смит, който е американски писател, сценарист, продуцент.

"Часът на героите" ("The Finest Hours"), по действителен случай, с участието на Крис Пайн, Бен Фостър, Ерик Бана, Кейси Афлек
„Часът на героите“ („The Finest Hours“), по действителен случай, с участието на Крис Пайн, Бен Фостър, Ерик Бана, Кейси Афлек

Следващия филм който ще анонсираме е „Часът на героите“ („The Finest Hours“). Този филм е и един от очакваните от всички премиери на филми през първата седмица на февруари, 2016 година. Това е приключенски филм, драма, който си заслужава да бъде видян. Сниман е по действителна история. През 1952 г. на 18 февруари в Атлантика се разразява една от най-големите бури в историята, в следствие на което се разцепват на две танкерите Fort Mercer и Pendleton. Може да отбележим участието на Крис Пайн, Бен Фостър, Рейчъл Броснахен, Ерик Бана, Кейси Афлек, режисьор е Крейг Гилеспи.

Последното заглавие което ще споменем е на анимационната комедия „Робинзон Крузо“ („Robinson Crusoe“). На един самотен остров в океана група животни си живеят безгрижно, но на папагала Мак това не му е достатъчно. Той иска да обикаля света, жадува за приключения. И една сутрин намират моряк на плажа, оцелял и намерил спасение от разбития от бурята кораб, на който е бил. Филмът е озвучен на български.

Това са само кратки анотации на филмите, последвайте връзките на заглавията на филмите за да се запознаете с повече информация, ще прочетете пълните ревюта и ще можете да гледате трейърите на филмите.

Разказахме ви за премиерите на филми през първата седмица на февруари, 2016 година, пожелаваме ви приятно гледане и очакваме от вас да споделите вашите впечатления.