"Наръчник на оптимиста" ("Silver Linings Playbook")
“Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”)

Във филма “Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”) животът невинаги върви по план. Пат Солитано (Брадли Купър) е изгубил всичко – къща, работа, съпруга. Оказва се, че отново трябва да заживее с майка си (Джаки Уийвър) и баща си (Робърт Де Ниро), след като е прекарал осем месеца в психиатрична клиника след съдебно дело.

В “Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”) Пат е решен да изгради наново живота си, да остане позитивно настроен и да се събере със съпугата си, въпреки сложните обстоятелства покрай раздялата им. Родителите на Пат искат от него единствено да си стъпи на краката и да сподели семейната страст към футболния отбор “Орлите на Филаделфия”.

Ще видим как в “Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”) ситуацията се усложнява, когато Пат среща Тифани (Дженифър Лорънс), загадъчно момиче със свои проблеми. Тифани предлага да помогне на Пат да се събере с жена си, но само ако той направи нещо много важно за нея в замяна.

Докато осъществяват сделката си, помежду им неочаквано започва да се създава силна връзка и зад тъмните облаци, надвиснали над живота им, се появява светлина.

“Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”)

САЩ, 2012 г.

Режисьор: Дейвид О. Ръсел

В ролите: Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Робърт Де Ниро, Крис Тъкър, Джулия Стайлс, Джон Ортиз и др.

Жанр: Драма, Романтика

Трейлър на филма “Наръчник на оптимиста” (“Silver Linings Playbook”)

144