Робърт Де Ниро ще играе в нов телевизионен криминален сериал
Робърт Де Ниро ще играе в нов телевизионен криминален сериал

Робърт Де Ниро ще играе в телевизионен сериал, като за една серия ще получава по $850 000. Това превръща актьора в един от най-скъпо платените артисти. Сериалът, в който ще играе Робърт Де Ниро ще бъде на криминална основа. В него той ще си партнира с Джулиан Мур, а режисьор на криминалния сериал ще бъде Дейвид О. Ръсел.

Припомняме, че Робърт Де Ниро е работил вече с Дейвид О. Ръсел във филма Silver Linings Playbook (“Наръчник на оптимиста”).

Този нов проект е на Amazon, информира Business Insider. Целта на американската компания е да се конкурира с Netflix. Очаква се Amazon да вложат в новия сериал $160 млн., който е предвиден да бъде от 16 епизода. До момента най-високоплатения актьор в мрежата на Amazon е Джефри Тамбор, който играе в Transparent. Той получава $275 000 на епизод.

Повече от Робът Де Ниро вземат само звездите в “The Big Bang Theory” (“Теория за Големия взрив”) – те получават по 1 милион долара на епизод.

Ще пожелаем успех на Роберт Де Ниро в играта му в новия криминален телевизионен сериал, ще очакваме с нетърпение да го видим на малкия екран.