Моят гряхСъбитията в сериала „Моят грях“ се развиват в красиво градче в Мексико. Една любовна история променя съдбата на три семейства и живота всички жители на това градче. Хулиан и Лукресия са две деца, които знаят, че са родени един за друг. Още от малки изпитват нежност и голяма привързаност един към друг. Това чувство расте и става много силно през годинитеи се превръща в истинска любов. Хулиан е син на учителят Родолфо и Хустина, която е недовлна от начина си на живот и този неин егоизъм заплашва да развали дългогодишното приятелство между Родолфо и Паулино, който е бащата на Лукресия.
Росарио, нейната майката не и обръща голямо внимание и постоянно е игнорира. За нея съществува единствено синът и? Сесар, който е по-малкият брат близнак на Лукресия. Когато със Сесар се случва злополука и се удавя в река, Росарио обвинява затова Лукресия и Хулиан. Баща и? Паулино изпраща Лукресия далеч, за да може да я защити от жена си Росарио. По този начин обаче Лукресия е далече и от Хулиан.
Паулино, Родолфо, Габино и Матиас са четирима приятели от детинство, но животът винаги променя хората. Матиас се посвещава на църквата и става отец, Габино се превръща в зъл и алчен човек, който убива съпругата си Инес, за да може да наследи нейните пари. Той манипулира приятелите и децата си Кармело и Тереса. Матиас вижда как интригите разделят приятелите му и ги превръщат във врагове.

Създател(и) на филма „Моят грях“: Куаутемок Бланко
Виктор Мануел Медина
Марта Хурадо
Режисура: Хилберто Масин
Аурелио Авила Ариага
Актьори: Маите Перони
Еухенио Силер
Армандо Араиса
Даниела Кастро
Сабин Мусие
Франсиско Гаторно
Начална мелодия: Mi pecado

Година: 2009 г

Държава: Мексико

 

Приятно гледане на премиерния за България сериал „Моят грях“!