Младост 5Първото у нас импровизационно комедийно Младост 5 е тв шоу без сценарий. Актьорите получават актьорите персонални, произволни напътствия от Модератора в слушалката. Всеки комик трябва да реагира незабавно на зададената провокация, като никой от актьорите няма представа какви напътствия е получил другия. Тази импровизация превръща шоуто в комедия.
Главните участници в комедийното шоу „Младост 5” са Краси Радков и Иво Сиромахов и ще се излъчва в петък по bTV

„Младост 5” е българският вариант на световния формат Schillerstrace („Шилерщрасе”) на компанията SevenOne International, който залага на изкуството на импровизацията. Форматът води началото си от Германия, 2004 година. Форматът се реализира добре във Франция, Италия, Русия, Финландия, Естония, Чехия, ЮАР, Турция, Хърватия и др. Шоуто е под различни имена в над 20 страни. Българската версия на шоуто – „Младост 5” – ще се реализира от творческия продуцент „Седем-осми” и продуцента bTV Studios.

Действието в „Младост 5” се развива в „дома” на двама съквартиранти – Краси Радков и Иво Сиромахов. „Апартаментът”, е мястото, където се случват събитията и където ги посещават очаквани и неочаквани гости. Ролите в шоуто „Младост 5” се играят от известни комедийни актьори, които играят с истинските си имена . „Младост 5”, като първообраза си Schillerstrace съчетава импровизираната комедия с елементите на познатия ситком.