Победителя в телевизионната надпревара „Кастинг“ е Златко Ечев и наградата му е участие в трети сезон на сериала „Под прикритие“.

Актьорското реалити шоу по БНТ1 “ завърши не на шега на 1 април. На финала се бориха за победата
Александра Иванова, Златко Ечев, Александър Стефанов, Стефан Маринов и  Наталия Цекова. Журито и екипа на шоуто изказаха мнения, че всеки един от финалистите вече е победител и има потенциал в българското кино. Участниците пресъздаваха сцени от известни български филми. Това е трудна задача, да изиграеш кратък откъс от вече наложили се сцени и известни български актьори, икони в българското кино. Журито беше критично, с идеята, че така показва грешките на бъдещите актьори и им дава ценни уроци. Менторите ги защитиха подобаващо пък, като изтъкнаха силните им страни.

победителя в Кастинг, Златко ЕчевЗлатко Ечев, победителят в реалити шоуто „Кастинг“ е на  27 години от град Пловдив, инжeнер телекомуникации. Завършил е Техническия университет в Пловдив, специалност ККТ и магистърска степен по оптоелектронна и лазерна техника. От 2008 г. работи като инженер ТК и се занимава с пренос на данни. Но мечтата му е да бъде актьор. Иска да изиграе злодей. Актьорската игра му носи удовлетворение.
Любимият му български филм е „Светът е голям и спасения дебне отвсякъде”.
Любимите му български актьори са Камен Донев, Вактор Калев, Любо Нейков, Мартина Вачкова.
Затова пък предпочита да гледа комедии. Гледа на живота оптимистично като на приключенска комедия.

Ще видим каква роля ще измислят на  измислят Златко Ечев, подедителя в „Кастинг“ сценаристите на сериала „Под прикритие“.

Богомилова

casting.bnt.bg