"Феноменалният Бърт Уондърстоун" ("The Incredible Burt Wonderstone")
„Феноменалният Бърт Уондърстоун“ („The Incredible Burt Wonderstone“)

Във филма „Феноменалният Бърт Уондърстоун“ („The Incredible Burt Wonderstone“) в продължение на години Бърт Уондърстоун (Стив Карел) е бил любимият магьосник на жителите и посетителите на бляскавия Лас Вегас. Заедно с помощника си Антон (Стив Бушеми), Бърт е успял да си изгради имидж, който винаги е привличал голям брой зрители към представленията му.

В „Феноменалният Бърт Уондърстоун“ („The Incredible Burt Wonderstone“) с течение на времето и след няколко инцидента представленията на Бърт и Антон губят своята популярност и двамата остават в сянката на изгряващата звезда Стийв Грей (Джим Кери), който притежава невероятен усет и винаги успява да привлича погледите на хората към себе си.

Благодарение на впечатляващите си фокуси, Грей се издига светкавично, а Бърт остава без работа, без пари и без подкрепата на Антон, който заминава за Камбоджа, за да представя фокусите си на тамошните жители.

Единствените хора, които могат да помогнат на Бърт, са красивата му асистентка Джейн и неговия ментор Ранс Хансън. С тяхна помощ Бърт започва да усъвършенства уменията си и прави всичко възможно за да се превърне отново в любимец на публиката.

„Феноменалният Бърт Уондърстоун“ („The Incredible Burt Wonderstone“)

САЩ, 2013

Режисьор: Дон Скардино

Актьори: Стив Карел, Стив Бушеми, Алън Аркин, Джим Кери, Оливия Уайлд, Джеймс Гандолфини, Джей Мор и др.

Жанр: Комедия, Приключенски

Трейлър на филма „Феноменалният Бърт Уондърстоун“ („The Incredible Burt Wonderstone“)