„Искрите на отмъщението“
„Искрите на отмъщението“

Турският телевизионен сериал вече може да се гледа и на малкия екран в България. В „Искрите на отмъщението“ главните роли се изпълняват от Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн. И двамата са добре познати със своите роли.

Интересното е, че за този сериал, Къванч Татлъту се е договорил с продуцентите, че за стила ще се довери само на своята съпруга – Башак Дизер, която е дизайнер.

В „Искрите на отмъщението“ Джесур се завръща от Истанбул в малкия град Корлудаа, като има само една цел – да отмъсти на Тахсин, който е негов враг. Обаче не знае, че съдбата му е поставила капан – среща се с красавицата Сюхан.

Като по филмите, двамата се влюбват от пръв поглед, а Сюхан първоначално е изпълнена със съмнения относно намеренията на Джесур.

Джесур вярва, че Тахсин е убил родителите му и сега се е завърнал за да отмъсти. Това отмъщение надвисва над тяхната любов, защото Сюхан е дъщеря на Тахсин.

Тя се оказва, че трябва да направи труден избор – да избере любимия или семейството си. Който гледа турският телевизионен сериал „Искрите на отмъщението“ до край, ще разбере кое ще надделее: любовта или възмездието.