Във филма „Запознай ме с вашите“ („Meet the Fockers“) предстои сватбата между Гейлърд „Грег“ Фокър (Бен Стилър) и очарователната му годеница (Тери Поло).

В „Запознай ме с вашите“ („Meet the Fockers“) след като той се е запознал с ужасно консервативните й родители, време е бъдещите сватове да се съберат. Решението е уикенд във Флорида, където живеят чувствителните хипита Роз и Бърни Фокър /Барбара Стрейзънд и Дъстин Хофман/.

Тя е секс терапевт за възрастните, а той е баща-домакиня.

"Запознай ме с вашите" ("Meet the Fockers")
„Запознай ме с вашите“ („Meet the Fockers“)

Страховитият бивш агент на ЦРУ Джак вярва, че ще научи нещо повече за зет си, ако се запознае с ексцентричните му родители.

След като е унижен до краен предел от родителите на бъдещата си съпруга, Грег Фокър мисли, че е стигнал дъното. Но уви – не е. Предстои му още по-голямо изпитание – да представи на годеницата и семейството й собствените си родители.

Вижте как един консервативен, патриархален род ще се сблъска с духа на свободата и свободомислието. Продължението на хитовата комедия “Запознай се с нашите” (“Meet the Parents”) доказва, че правилото „първата част беше по-добра” има изключения.

„Запознай ме с вашите“ („Meet the Fockers“)

САЩ, 2004 г.

Режисьор: Джей Роуч

В ролите: Робърт Де Ниро, Бен Стилър, Тери Поло, Оуен Уилсън, Дъстин Хофман, Барбара Стрейзънд, Блайт Данър и др.

Жанр: Комедия, Романтика

Трейлър на филма „Запознай ме с вашите“ („Meet the Fockers“)