Във филма „Конг: Островът на черепа“ („Kong: Skull Island“) ще видим история за произхода на чудовището Кинг Конг, като действието се развива през 1971 г. – по време на Виетнамската война.

В „Конг: Островът на черепа“ („Kong: Skull Island“) колоритен екип от учени, войници и авантюристи поемат на изследователка мисия към митичен неизследван остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен.

"Конг: Островът на черепа" ("Kong: Skull Island")
„Конг: Островът на черепа“ („Kong: Skull Island“)

Откъснати от всичко познато, членовете на екипа дръзват да пристъпят в територията на могъщия Конг, пробуждат титанични природни сили, появяват се странни и непознати създания – митични зверове, които се изпречват на пътя им. Вместо научна откривателска мисия, избухва война между човека и чудовището, човека и природата.

Обратният път и оцеляването на хората се превръща в проблем и те ще трябва да извоюват бягството си от първичния животински рай, в който човечеството няма място. Вълнуващото приключение разкрива неразказаната досега история за това, как Конг по-късно се превърна в Кинг и стана Кинг Конг.

„Конг: Островът на черепа“ („Kong: Skull Island“)

САЩ, 2017 г.

Режисьор: Джордан Вогт-Робъртс

В ролите: Том Хидълстън, Самюъл Джаксън, Бри Ларсън, Джон Райли, Джон Гудман, Кори Хокинс, Джон Ортиз, Тоби Кебъл, Шей Уигъм и др.

Жанр: Екшън,Приключенски,Фентъзи

Трейлър на филма „Конг: Островът на черепа“ („Kong: Skull Island“)