Във филма „Заразно зло: Изтребване“ („Resident Evil: Extinction“) Мила Йовович се завръща в третата част на изключително успешния епос „Заразно зло” (продуциран и по сценарий на Уес Андерсън).

В „Заразно зло: Изтребване“ („Resident Evil: Extinction“) действието на тази изпълнена с екшън и ужаси част се развива в пустинята на Невада и отново ни сервира обилно количество зомбита и страхотни специални ефекти.

"Заразно зло: Изтребване" ("Resident Evil: Extinction")
„Заразно зло: Изтребване“ („Resident Evil: Extinction“)

За повечето хора Лас Вегас е синоним на забавление и слънце. Е… поне слънцето си е тук. С изключение на няколко ръждиви останки, сега градът е изравнен със земята и е просто част от безводната пустиня, която е навсякъде.

Обитателите й са човекоядни зомбита: живите мъртви, които се процеждат от някогашните си обвивки. Сега Алис с нови сили и с помощта на екипа си (Одед Фер, Майк Епс, Али Лартър, Ашанти) ще се изправи срещу злите сили с една единствена цел – да ги върне обратно към смъртта!

„Заразно зло: Изтребване“ („Resident Evil: Extinction“)

Франция, Австралия, Германия, Великобритания, САЩ, 2007 г.

Режисьор: Ръсел Мълкей

В ролите: Майк Епс, Ашанти Дъглас, Йейн Глен, Али Лартър, Одед Фер, Мила Йовович, Кристофър Егън, Спенсър Лок, Матю Марсдън, Линдън Ашби, Джейсън О’Мара, Питър О’Меъра

Жанр: Екшън, Трилър, Ужаси, Фантастика

Трейлър на филма „Заразно зло: Изтребване“ („Resident Evil: Extinction“)