Във филма “Бръснарницата: Следващо клъцване” (“Barbershop: The Next Cut”) тъй като в квартала нещата не вървят на добре, Калвин и неговият екип от бръснарницата се мобилизират да внесат някои необходими промени.

В “Бръснарницата: Следващо клъцване” (“Barbershop: The Next Cut”) когато Калвин започва нов бизнес, той няма представа, че ще събере почти всички мъже от неговата улица.

"Бръснарницата: Следващо клъцване" ("Barbershop: The Next Cut")
“Бръснарницата: Следващо клъцване” (“Barbershop: The Next Cut”)

Изминали са повече от десет години откакто работи бръснарницата му. От тогава до сега тя претърпява много промени, като най-съществената е, че сега тя е отворена и за дамите, където те обичат да споделят клюки и истории.

Сега Калвин и неговия екип работят заедно с жените фризьорки. Преди няколко години са били на ръба на фалита, а сега са красив салон разположен в Чикаго.

Но бизнеса им не е в безопасност. Отвън цари хаос, престъпност и гангстери решават чий бизнес ще продължи и кой не. Калвин и неговите колеги работят с всички сили за да запазят работата си.

“Бръснарницата: Следващо клъцване” (“Barbershop: The Next Cut”)

САЩ, 2016 г.

Режисьор: Малкълм Д. Лий

В ролите: Айс Кюб, Трой Гарити, Седрик Шоумена, Шон Патрик Томас, Деон Коул, Гарсела Бове, Реджина Хол, Ийв, Ники Минаж, Антъни Андерсън, Комон, Ламорн Морис и др.

Жанр: Комедия

Трейлър на филма “Бръснарницата: Следващо клъцване” (“Barbershop: The Next Cut”)