Във филма „Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“) Джим Евърс е енергичен и отдаден на работата си брокер на недвижими имоти.

В „Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“) той работи заедно с жена си Сара, но скоро разбираме, че Джим е малко по-отдаден на бизнеса си, отколкото на семейството си.

"Привидения в замъка" ("The Haunted Mansion")
„Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“)

За сметка на няколко важни сделки, които е сключил през отминалите месеци, той е пропуснал няколко семейни сбирки със Сара и двете им деца. Като опит да навакса пропуснатото, Джим се съгласява да изкара един специален уикенд с тях.

Но мистериозно обаждане в „Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“) от нов клиент, който моли Сара да отиде на оглед на една къща, променя нещата. На път за семейния им уикенд семейство Евърс се отбива да погледне къщата, която се оказва стара резиденция сред блатисти ливади.

Въпреки че куцащият Рамсли ги уверява, че това е просто продажба за Мастър Грейси, ние всички знаем, че нещата не вървят на хубаво. Първият проблем е, че къщата е обитавана от духове, а вторият – че духовете са по следите на Сара, която е точно копие на любимата на Мастър Грейси, самоубила се преди години.

„Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“)

САЩ, 2003 г.

Режисьор: Роб Минкоф

В ролите: Еди Мърфи, Терънс Стамп, Натали Паркър, Марша Томпсън, Дженифър Тили и др.

Жанр: Комедия

Трейлър на филма „Привидения в замъка“ („The Haunted Mansion“)