Във филма „Къща в мрака“ („The Night House“) eдна вдовица започва да научава смущаващите тайни на наскоро починалия си съпруг.

В „Къща в мрака“ („The Night House“) разтърсена от неочакваната смърт на съпруга си, Бет (Ребека Хол) остава сама в дома на езерото, който той е построил за нея. Скоро тя започва да разкрива тревожните му тайни…

"Къща в мрака" ("The Night House")
„Къща в мрака“ („The Night House“)

Вярвате ли в свръхестественото? Как ще разберете дали съзнанието не ви играе номера? Този разтърсващ трилър ще отведе ума ви на мрачни и опасни места, на границата между реалността и илюзията. Бет е измъчвана от скръб и преживяваща нервен срив млада жена, която се сблъсква с мистериозно, свръхестествено присъствие, което отключва вратата към зловеща тайна.

Разтърсена от самоубийството на своя съпруг, Бет остава сама в семейната им къща, която мъжът й е построил за нея. Тя прави всичко по силите си да се справя с тъгата, но скоро започват кошмарите – обезпокоителни видения за нечие безплътно присъствие в къщата, което я зове и привлича.

Отчаяна да намери отговори на въпросите си, Бет започва да се рови дълбоко в миналите дела на съпруга си, въпреки съветите на своите приятели. А това, което открива, е странна и ужасяваща мистерия – мистерия, която Бет е твърдо решена да разгадае, дори и с цената на собствения разсъдък.

Какво се случва в „Къща в мрака“ („The Night House“), наистина ли тя полудява? Дали събитията са реални или плод на разбитата психика на младата жена? А отговорът е неочакван и смразяващ…

Снимките са осъществени през май 2019 г.

„Къща в мрака“ („The Night House“)

САЩ, Великобритания, 2020 г.

Режисьор: Дейвид Брукнър

В ролите: Ребека Хол, Стейси Мартин, Сара Голдбърг, Евън Джонъкайт, Вонди Къртис-Хол, Саманта Бък, Али Маккалък

Жанр: Трилър, Ужаси

Трейлър на филма „Къща в мрака“ („The Night House“)