Във филма „Игра на спомени“ („Reminiscence“) един мъж намира начин да съживява миналото и използва новата си технология, за да потърси отдавна изгубената си любов.

В „Игра на спомени“ („Reminiscence“) Никълъс Банистър (Хю Джакман), грубоват уединен ветеран, живее в наводнения от морето Маями от близкото бъдеще. Той е експерт с опасна дейност – предлага на клиентите си да съживят всеки спомен, който пожелаят.

"Игра на спомени" ("Reminiscence")
„Игра на спомени“ („Reminiscence“)

Животът му се променя, когато среща мистериозната и съблазнителна Мей (Ребека Фъргюсън). Тя влиза в офиса му със съвсем обикновена молба: изгубила е връзка ключове и трябва да ги намери.

Това се превръща и в страстна любовна връзка… Елементарният наглед случай за изгубена вещ скоро се превръща в опасно обсебване и в стремежа си да разкрие истината за изчезването на Мей, Ник попада на жесток заговор.

Накрая в „Игра на спомени“ („Reminiscence“) той ще трябва да отговори на важния въпрос: докъде си готов да стигнеш, за да спасиш любимите си хора?

Спомените на различни клиенти въвличат Мей в поредица от жестоки престъпления и Банистър трябва да се зарови в тъмните дебри на миналото, за да открие истината за жената, която обича.

Снимките са осъществени през октомври-ноември 2019 г.

„Игра на спомени“ („Reminiscence“)

САЩ, 2021 г.

Режисьор: Лиса Джой

В ролите: Хю Джакман, Ребека Фъргюсън, Танди Нютън, Натали Мартинес, Анджела Сарафян, Клиф Къртис, Даниел Ву, Сам Медина, Марина де Тавира

Жанр: Романтичен, Трилър, Фантастика

Трейлър на филма „Игра на спомени“ („Reminiscence“)