Главните герои в турския сериал "Милост" ("Merhamet")
Главните герои в турския сериал „Милост“ („Merhamet“)

Може би сте се чудили кои са главните герои в турския сериал „Милост“ („Merhamet“), който в момента се излъчва по телевизията? Ето ги и изброени: Нарин, Фърат, Сермет Карайел, Дениз, Ърмак, Кара Хатидже, Москоф Реджеп, Джан.

Да припомним, че сериалът „Милост“ („Merhamet“) е направен по мотиви от романа на Ханде Айтайлъ – „Kahperengi“. Нарин, която е главна героиня във филма, излиза от малко провинциално градче, за да стигне до богатството и разкоша в Истанбул.

А ето и сега кои са главните герои в турския сериал „Милост“ („Merhamet“):

Нарин е адвокат в една от водещите адвокатски кантори в страната. Тя е работлива, честна, силна жена и винаги успява, въпреки че е доста тайнствена. Благодарение на своя инат и остър ум, тя успява да забрави изпълненото си с травми детство и да продължи напред. С помощта на Дениз – най-добрата и приятелка още от студентските години, тя успява да уреди живота си в Истанбул. Нарин няма да позволи на нищо да попречи на градения с много усилия нов живот. Но в един момент се появява Фърат, който е първата й любов и всичко се променя. След това тя ще трябва да се изправи пред минало, което не иска да се знае, и самата тя не иска да си спомня.

Фърат е син на най-богатото семейство в малкото градче Яслъхан. Той винаги е получавал всичко, което иска. Този млад и добре образован мъж работи като заместник-директор на банка. Когато се среща със сестрата на момичето, за което възнамерява да се ожени, остава доста изненадан. Дениз-сестрата на приятелката му Ърмак, е най-добрата приятелка на Нарин. Съдбата среща Нарин и Фърат в неочакван и за двамата момент.

Сермет Карайел е също един от главните герои в турския сериал „Милост“ („Merhamet“). Той е влюбен от дете в Нарин и е посветил целия си живот на нея. Той не престава да я следи и пази. Въпреки че, Нарин никога не отвръща на чувствата му, той се премества от малкото градче Яслъхан в Истанбул заради нея. Там започва да се занимава с нечисти сделки, вследствие на които забогатява.

Дениз произхожда от богато семейство и обича социалния живот. Тя е известна с това, че организира луди и скъпи партита, но когато пътищата на Дениз и Нарин се срещат, животът и на двете ще се промени. Още от студентки те са заедно и се подкрепят. Дениз е изгубила родителите си като малка и са й останали само чичо й и сестра й. Тя държи много на Нарин и я приема като част от семейството си. Тя обича справедливостта и винаги застава зад истината, дори ако се налага да застане срещу близките си.

Ърмак е сестра на Дениз. Завършила е средното и висшето си образование в Швейцария. Живее в Женева, обича всичко около нея да е перфектно. Тя не харесва и дори завижда на Нарин за това че е заела място в живота на сестра й. Когато Ърмак се среща с Фърат, тя започва да вярва, че той е мъжът на живота й, но не знае за историята му с Нарин.

Кара Хатидже и Москоф Реджеп са родителите на Нарин.

Джан е художник, който е приятел на Дениз.

Пожелаваме приятно гледане и незабравими емоции с главните герои на турския сериал „Милост“ („Merhamet“).