„Завръщането“ („Sila“) „Съла“. На снимката: Съла и Боран
„Завръщането“ („Sila“) „Съла“. На снимката: Съла и Боран

Вероятно вече се чудите кои са главните герои в турския сериал „Завръщането“ („Sila“), или още както се произнася на турски език – („Съла“). Ето и изброени главните герои: Съла, Боран, Бедер, Джелил, Азад, Дилян, Нарин, Кевсер, Фируз ага, Йезда, Абай, Неше, Еркан, Емре.

Ще примомним, а за тези които не знаят вероятно ще е интересно да научат, че главната героиня – Съла се играе от Джансун Дере, за която това е първа главна роля. Преди този филм тя е участвала и в „Езел“. Друга любопитна подробност е, че тя се явява на конкурс за красота и печели трето място на „Мис Турция“.

А ето и сега кои са главните герои в турския сериал „Завръщането“ („Sila“) („Съла“):

Съла (В ролята Джансун Дере) – сериалът се върти около нея. Дадена е за осиновяване като малка, тя е от изтока на страната, но е възпитавана по западен маниер, но след време е принудена да се върне в родното си място, за да бъде принудително омъжена за ага Боран.

Боран (в ролята Мехмет Акиф Алакурт) е от родното място на Съла. Той се жени насила за нея, защото сестра му Нарин става жена на родния брат на Съла – Азад.

Бедер (в ролята Зейнеп Еронат) е родната майка на Съла. Освен нея, тя има още три деца: Емре, който е най-малкия брат, Дилян, която е на дванадесет години, и Азад, който е най-големият, женен за Нарин.

Джелил (в ролята Мендерес Саманджълар) е родният баща на Съла. Както почти всички жители на региона и той работи за агата. Джелил е много принципен и консервативен мъж.

Азад (в ролята Джемал Токташ) също е един от главните герои на турския сериал „Завръщането“ („Sila“) („Съла“) и е по-големият, роден брат на Съла. Той е влюбен в сестрата на ага Боран – Нарин.

Дилян (в ролята Зейнеп Анъл Татдъран) е на дванадесет години, дъщеря на Джелил и Бедер, родна сестра на Съла.

Нарин (в ролята Бонджук Йълмаз) е влюбена в Азад, снаха е на Бедер и Джелил, и е сестра на ага Боран.

Кевсер (в ролята Фатош Тез) е майката на Нарин и Боран. Тя е много консервативна жена и в същото време е злобна свекърва, която без да се замисля изпълнява волята на своя мъж – Фируз ага.

Фируз ага е големият ага в Мардин и баща на Боран. Той живее според правилата на клана, консервативен, принципен, строг и жесток човек.

Йезда (в ролята Лейля Башак) е жената, за която Боран е бил женен. Боран я е обичал много, но Йезда не успява да го дари с деца, и това е причина нейната свекърва и майката на Боран много да я тормози. Йезда не издържа на този тормоз, хвърля се от една скала и загива. Боран трудно преживява нейната смърт, обещава си повече да не се жени, но съдбата е предвидила друго, и го среща със Съла.

Абай (в ролята Таянч АйАйдън) е най-добрият приятел на ага Боран. Абай е с друга вяра, но това не пречи на двамата да бъдат близки и добри приятели.

Неше (в ролята Хюмейра Акбай) е жената която е осиновила Съла, нейна приемна майка. Неше я обича като своя родна дъщеря.

Еркан (в ролята Джунейт Тюрел) е съпруг на Неше и приемен баща на Съла. Еркан заедно с жена си Неше не лишават от нищо Съля, осигурявайки и охолен живот в Истанбул.

Емре (в ролята Картал Балабан) е от Истанбул, приятел на Съла. Двамата имат планове за бъдещето, бори се за нейната лювоб и са почти годеници.

Пожелаваме приятно гледане и незабравими емоции с главните герои на турския сериал „Завръщането“ („Sila“) („Съла“).