Дявол с ангелско сърцеВъв филма „Дявол с ангелско сърце“ се разказва историята на 23-годишния Анхел Салвадор (Жанкарлос Канела). Анхел се влюбва в своя служебен адвокат Мануела Давила (Габи Еспино). Мануела успява да намали присъдата му с условието Анхел да промени живота си.
Мануела е интелигентна и красива жена,сгодена за Мартин Асеро. Мануела го обича, но чувства, че това не е любовта, за която е мечтаела. Години живее в измислен от годеника й свят, който прикрива тъмното минало на Мартин.
Анхел нахлува в живота й, за да повдигне завесата и да преобърне целия й свят. Любовта, която пламва между Анхел и Мануела неминуемо ще ги сблъска с безмилостния характер на Мартин.
Анхел е израснал без баща, отгледан само от майка си. Израства по улиците на предградията на Ню Йорк. Той е с добро сърце и има талант да рисува, но попаднал в лоша среда и притиснат от обстоятелствата се забърква в незаконни неща. Превръща се в изкусен крадец. Залавят го по време за кражба, заедно с приятеля му, който е убит в затвора.
Анхел се заклева, че ще отмъсти за неговата смърт на Мартин , главатар на мощна криминална банда на име „Латас”.
В плана му за отмъщение Анхел, по прякор Дявола, става част от „Латас”. Със своите ум и интелигентност той бързо успява да спечели възхищението и уважението на членовете на бандата. Филма „Дявол с ангелско сърце“, обаче ни предлага неочакван обрат на събитията.
Мартин, когото Анхел мрази до дъното на душата си, се оказва негов баща.
Мартин е човек без скрупули, който води двойствен живот. На улицата е главатар на „Латас”, наричан Железния. В обществото е Мартин Асеро, известен бизнесмен, начело на една от компаниите от конгломерата, оглавен от бъдещия му тъст Анибал Давила. Никой, включително Мартин, не знае, че има син, Анхел Салвадор, който, по ирония на съдбата, сега е част от неговата банда.
Майката на Анхел – Есперанса (Есперанса Рендон), се запознава с Мартин, когато е още момиче и работи като домашна прислужница в дома на семейство Асеро. Двамата тайно преживяват мимолетна любовна афера и Есперанса забременява със син, за който не казва на Мартин, за да не провали бъдещето му.
За да защити сина си, Грациела де Асеро, майката на Мартин, настоява Есперанса да махне детето. Но Есперанса избягва и отпътува за Америка. Бременна в деветия месец, с почти никакви спестявания, тя се озовава в Ню Йорк.

Актьори: Жанкарлос Канела Габи Еспино Мигел Варони Жанет Лер Мишел Варгас Есперанса Рендон Карла Монрой Карлос Умберто Анджели Монкайо Роберто Матеос Хорхе Пила Ева Тамарго Джонатан Ислас и др.

Продукция: Telemundo,2009
Сценарист: Лина Мария Урибе , Химена Ромеро
Режисьор: Давид Посада , Дани Гавидия
Eпизоди: 130

Приятно гледане на новия тв сериал „Дявол с ангелско сърце“