Дженифър Лопес: "В момента съм щастлива"
Дженифър Лопес: “В момента съм щастлива”

Дженифър Лопес: “В момента съм щастлива” – това тя казва в интервю, дадено за шоуто на Елън Дедженерис. В него тя разказва за себе си, как се чувства, как живее. Споделя своята мечта – да се омъжи в църква и да бъде с голяма бяла рокля. А всъщност това не е ли мечтата на всяко момиче?

Дженифър Лопес в момента има връзка с Каспър Смарт, въпреки голямата разлика в годините им. Тя е на 46, а той на 28 години. Дженифър Лопес и Каспър Смарт тръгват заедно от 2011 година и от тогава до сега непрекъснато се събират и разделят, като в момента отново са заедно.

Да припомним, че Дженифър Лопес до сега има три брака: с певеца Марк Антъни, със сервитьора Оджани Ноа и с танцьора Крис Джъд.

А ето и какво споделя Дженифър Лопес за това как се чувства, какво прави, как живее. Всичко това можем да обобщим със заглавието което избрахме за тази статия: “В момента съм щастлива”:

“В момента съм щастлива, защото имам чувството, че с или без връзка, аз съм щастлива. Някой може да добави щастие към живота ти, но не това е нещото, което може да те направи щастлив и аз трябва сама да се направя щастлива.”

“На 46 години съм и никога не съм се чувствала по-добре. Това е най-хубавата възраст за една жена. След 40 е най-хубаво, тъй като изобщо не си губиш времето за глупости. Правиш само най-необходимото и само това, което ти харесва.”

Макар да е звезда, оказва се, че Дженифър Лопес мисли позитивно, умее да бъде щастлива и да се наслаждава на живота. Пожелаваме на нашите читатели и те да могат с основание да кажат като нея: “В момента съм щастлива”.

Вижте видеогалерията със снимки на Дженифър Лопес:

261