Турския сериал "Твоят мой живот"
Турския сериал „Твоят мой живот“

В турския сериал „Твоят мой живот“ се разказва историята на Гюлсерен. Тя е обречена от съдбата да се бори сама, но това не я спира да бъде в същото време отдадена майка и скромна жена. След като се случва трагедия, тя трябва да е с Джихан, в един неприемлив, обречен романс. Джихан от своя страна е добър, сърдечен баща и честен човек. С напредването на годините той се отказва да търси и намери своята истинска любов.

Събитията във филма „Твоят мой живот“така се развиват, че двамата научават за една голяма грешка в техния живот – и двамата без да знаят отглеждат децата на другия.

Жената на Джихан – Дилара и Гюлсерен раждат своите деца по едно и също време в една и съща болница. И двете жени имат сходни фамилии, което се оказва фатално – една разсеяна сестра от болницата разменя бебетата на майките. По този начин те отглеждат чуждите деца, без да знаят.

Истината в сериала „Твоят мой живот“ се разкрива по-късно, след 15 години. Тогава Гюлсерен преприта своята съдба с тази на Джихан. Възникват големи, огромни проблеми между двете семейсва, защото те живеят различен живот и всяко от тях има различен социален статус в обществото от другото семейство.

Тези трудности и различия обаче не са пречка и Джихан и Гюлсерен се сближават. Оказва се, че и двамата започват да изпитват чувства един към друг, чувства, които не могат да си обяснят, и от които не могат да избягат.

Турският сериал „Твоят мой живот“ е интересен, изпълнен с много обрати и драми, но любовта в него не се предава. Със сигурност ще бъде любопитно на зрителите да го гледат.

„Твоят мой живот“

Държава: Турция

Сценарист: Йълдъз Тунч

Режисьор: Джевдет Мерджан

В ролите: Ниргюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Озкан, Нюрсел Кьосе, Алина Боз, Толга Текин