Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед

Символ на обединението на британската футболна нация – в биографичния филм „Историята на Манчестър Юнайтед“ по Bulgaria ON AIR

Австралийската продукция ще бъде излъчена на 17 април в 9,30 часа

Манчестър Юнайтед извървя дълъг път за да стигне до върха и да се превърне в най-популярният футболен клуб в света, с повече от 330 милионна фен база, равняваща се на почти 5% от земното население. Документалния филм „Историята на Манчестър Юнайтед“ ще отведе зрителите на вълнуващо пътешествие из успехите и несполуките на английския отбор – от позицията във втора дивизия още през 20-те години на миналия век до изкачването към успеха, с помощта на Боби Чарлтън и първата спортна суперзвезда Джорд Бест – гледайте на 17 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Голямата парична и имиджова стойност на марката „Манчестър Юнайтед“ е изградена с помощта на едни от най-емблематичните имена и световни суперзвезди във футболния бранш – от Бест до Чарлтън, от Бекъм до Роналдо медийният интерес  не може да се насити на таланта, който английския отбор набира през всичките години.

Не пропускайте вълнуващия биографичен филм „Историята на Манчестър Юнайтед“ – на 17 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

„Историята на Манчестър Юнайтед“

Австралия

Жанр: Документален филм