Във филма „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“) в гората се провежда прощално парти за младия  Кристофър Робин, който трябва да се сбогува със своите приятели (плюшените играчки), сред които са Мечо Пух, Тигър, Прасчо, Зайо, Йори, Канга, Ру и Бухала.

В „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“) той обещава, че никога няма да ги забрави и потегля към интерната.

"Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух" ("Christopher Robin")
„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“)

Като възрастен обаче Кристофър Робин (Юън Макгрегър) е твърде зает, за да мисли за приятелите си. Всъщност, той почти няма време за собствената си съпруга Еевлин (Хейли Атуел) и за дъщеря си Маделин (Бронте Кармайкъл), защото е твърде зает с работа.

В „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“) във фирмата, където работи, текат масови съкращения, затова Кристофър Робин трябва да работи през почивните дни, вместо да ходи на вилата със семейството си, както е обещал.

Междувременно, когато Мечо Пух не може да намери приятелите си, той моли Кристофър Робин за помощ. Въпреки че е изцяло зает с работа, Кристофър много обича Пух и отново потегля към гората, където не само помага на Пух, но и си спомня колко ценно е приятелството.

„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“)

Великобритания, САЩ, 2018 г.

Режисьор: Марк Форстър

В ролите: Юън Макгрегър, Хейли Атуел, Марк Гатис, Бронте Кармайкъл и др.

Жанр: Приключенски, Фентъзи

Трейлър на филма „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ („Christopher Robin“)