Робин Уилям почина
Робин Уилям завинаги на сцената

Робин Уилямс слезе от сцената на 63 годишна възраст. Великият комик е бил открит мъртъв в дома си в окръг Марин каунти, Северна Калифорния.

Актьора изиграл ролята на 200 годишен човек си тръгна  твърде рано от този свят.  Но пък остави зад себе си повече от 100 филма и  десетки впечатляващи роли. В своя живот той е играл главната роля на обикновен човек, който не е подминат от драмите, спохождащи както героите от филмите, така и обикновените хора. Миналия месец той влязъл в рехабилитационен център в Минесота заради проблеми с алкохола. Световно извествият  актьор е страдал в последно време от тежка депресия. През 2006 г. Уилямс потърсил помощ поради проблеми с алкохола след 20-годишен период на трезвеност.

Робин Уилямс, печели „Оскар“ за най-добър актьор в поддържаща роля през 1997 г. за участието си във филма „Добрият Уил Хънтинг“ и има общо три номинации за най-добър актьор за най-престижната награда в света на киното.

Освен „Оскар“, той е печелил всички останали най-престижни кино награди, като две „Еми“, четири „Златен глобус“, пет „Грами“ и две награди на Гилдията на филмовите актьори.

Великият актьор е роден на 21 Юли 1951 г. и приключи своя живот на 11 август 2014 г. Причините за неговата ранна смърт, тепърва ще се изяснят.  Със сигурност ще има всякакви слухове защо Робин Уилямс слезе от сцената, важно е че ще остане завинаги звезда над нея.

С преклонение: Й. Богомилова