Завършиха снимките на „Бързи и яростни" 7, в който Вин Дизел отново е в главната роля
Завършиха снимките на „Бързи и яростни“ 7, в който Вин Дизел отново е в главната роля

Завършиха снимките на „Бързи и яростни“ 7. Тази дългоочаквана новина бе съобщена от екипа на филма. Съобщението за края на снимките на „Бързи и яростни“ 7 беше направено на официалната страница на филма във Фейсбук, информира Агенция Кросс.

А ето и какво съдържа съобщението на екипа на филма „Бързи и яростни“:

„Днес завършихме снимките на продължението на филма „Бързи и яростни“ и бихме искали да благодарим за подкрепата на всички фенове на филма. По време на снимките чувствахме вашата любов и подкрепата на зрителя. Благодарение на вас направихме това, което направихме.

Беше много тежък момент, когато всички ние не знаехме какво да правим по-нататък. Ние ви послушахме какво да правим по-нататък. Именно вие ни вдъхновихте да продължим снимките и да направим седмата част още по-добра, отколкото бе замислена предварително.

Целият снимачен екип вече е едно семейство, защото в продължение на 15 години ние сме почти всеки ден заедно. От началото на снимките Вин Дизел е нашият лидер. Когато миналата година бяхме принудени да спрем снимките, Вин ни събра и ни убеди, че трябва да продължим напред с оптимизъм.

Първият филм е заснет по улиците на Лос Анджелис. В седмата част на „Бързи и яростни“ решихме да се върнем към този град. И това е особено важно за тези, които се снимат още от самото начало на поредицата.

Нашето семейство е голямо и силно. Но сега то никога няма да бъде пълно без Пол Уокър. Създавайки „Бързи и яростни“ 7 бихме искали той да стане в най-добрия за вас и най-добрия за Пол. Смятаме, че ни се получи.

Благодарим ти за това, което направи за нас, Пол. И без теб „Бързи и яростни“7 не би се получил.“

Както очаквахме в седмата част на филма „Бързи и яростни“ ще видим отново Вин Дизел в главната роля. А ние ще трябва да почакаме до пролетта на следващата година, за да се насладим на филма. Запланувано е премиерата на „Бързи и яростни“ 7 да бъде на 3 април 2015 г.