Турския сериал "Твоят мой живот". На снимката от ляво на дясно: Хазал, Гюлсерен, Джихан, Дилара, Джансу
Турския сериал „Твоят мой живот“. На снимката от ляво на дясно: Хазал, Гюлсерен, Джихан, Дилара, Джансу

Сигурно се интересувате кои са главните герои в турския сериал „Твоят мой живот“, който има много фенове у нас, и с интерес го гледат по телевизията. Ето и изброени главните герои: Гюлсерен, Джихан, Дилара, Кериман, Хазал, Джансу, Алпер, Йозкан, Солмаз, Озан, Рахми.

Във филма се разказва за историите на две семейства, които съдбата преплита. Две млади жени разжад своите деца в един и същ ден, в една и съща болница, по едно и също време. И тук съдбата се намесва – и двете жени имат сходни фамилии и това внася объркване сред персонала на болницата и двете бебета биват разменени. И след това действието се развива, проследяват се историите на двете фамилии, съдбите им се свързват още повече, след като истината излиза наяве.

А ето и сега кои са главните герои в турския сериал „Твоят мой живот“:

Гюлсерен (в ролята Нургюл Йешилчай) в сериала е на 32 години. Омъжена е, но мъжът и я изоставя и отива в Германия, и тя трябва да живее с Кериман – нейната зълва и дъщеря и Хазал. Гюлсерен получава малко пари, заработени в сладкарница, и трябва да живее с тях. Трудолюбива е и прекарва времето си главно в дома си. Има дъщеря Хазал. Тя се влюбва в Джихан, след като се среща с него. Гюлсерен не се отчайва, бори се с проблемите, с които ежедневно се сблъсква, и в същото време подтиска дълго своите чувства.

Джихан (в ролята Еркан Петеккая) в сериала е скромен и честен, на 41 години и има успешен бизнес. Женен е за Дилара, с която и живее. Има две деца Озан, който му е син и дъщеря му Джансу. Джихан е собственик на верига от ресторанти и барове. Семейният му живот се е провалил, бракът е само на хартия. Когато Джихан се среща с Гюлсерен, се влюбва в нея. Това означава, че трябва да направи избор между (любовта), брака си и дъщеря си.

Дилара (в ролята Ебру Йозкан) е съпругата на Джихан. В турския сериал „Твоят мой живот“ тя е съдружник в дружеството, мила е, добре изглежда и е социално активна – занимава се с благотворителност, президент е на фондация подпомагаща сираци. Дилара обаче за сметка на това не е внимателна и грижовна майка, и в същото време е жена, която иска обществото да я уважава. И заради това е далечна, твърда, студена.

Кериман (в ролята Нурсел Кьосе) играе зълва на Гюлсерен. Тя е останала да живее в дома на своя брат Йозкан и жена му Гюлсерен. Кериман продължава да поддържа контакт със своя брат, но крие това от жена му. Интригантка, която гледа личната си изгода.

Хазал (в ролята Алина Боз) е дъщеря на Гюлсерен, на 15 години. Липсата на бащата в живота на Хазал си оказва думата, и тя става според майка и непочтена. Отгледана в бедност, но мечтае за богатство, лукс, висок стандарт на живот.

Джансу (в ролята Лейля Танлар) в сериала е дъщеря на Джихан и Дилара, на 15 години. Харесва конете, занимава се с конна езда и е успешна спортистка. Джансу е с приятен характер, честна и сърдечна. Тя е много по-близка със своя баща, защото майка и е твърде “далечна” от нея. Джансу е израстнала в богатсво, без лишения, но не отдава значение на парите и материалните неща, по-скоро е духовен тип човек. Винаги помага с каквото може на своя брат Озан.

Алпер (в ролята Джемал Хюнал) е партньор на Джихан в бизнеса, притежава малък дял от акциите на дружеството, негов връстник. Некомпетентен и алчен. Алпер е от заможно семейство, което не е успяло да съхрани своето богатство. Той се изживява като бизнесмен, но е с ограничени възможности, неговите цели и стремеж е да заеме мястото на Джихан, а това не го спира пред нищо. Алпер е в съюз със своята съпруга Солмаз.

Йозкан (в ролята Толга Текин) е съпругът на Гюлсерен, за която се е оженил още в гимназията. Прахосник, безотговорен съпруг, иска лесно и бързо да спечели пари. Когато дъщеря му Хазал е на 5 години, Йозкан бяга в Германия. Там го вкарват в затвора, защото се занимава с престъпления. Никога не е контактувал с жена си и дъщеря си, обаче за сметка на това контактува със своята сестра Кериман, която му изпраща пари. Гюлсерен търси начин да се разведе с Йозкан, но пречки в закона я спират да го направи.

Солмаз (в ролята Гюнеш Емир) е жената на Алпер и е най-добрата приятелка на Дилара. Не се страхува да разследва тайните на търговията и фирмата на Джихан. Солмаз е от бедно семейство, омъжва се за Алпер заради парите, но те скоро свършват. За да се спасят от бедността и безпаричието трябва да станат партньори в бизнеса с Джихан.

Озан (в ролята Бурак Тозкопаран) е син на Джихан и Дилара. Той е студент, на 17-18 години. Когато преминава през пубертета, Озан не се разбира много с баща си, но много обича своята сестра Джансу. Връзката на Озан с Джансу се задълбочават още повече, след случилите се събития със сестра му.

Рахми (в ролята Джихан Джанова) играе ролята на бащата на Джихан. Рахми се е провалил както като глава на семейството, така и като бизнесмен. Решава от Истанбул да замине за Русия, но там започва да се занимава с измами и натрупва голям дълг. Отново навлиза в живота на сина си Джихан. Включва в плановете на Алпер и Дилара и не се колебае да му навреди.

Пожелаваме приятно гледане и много незабравими емоции с главните герои на турския сериал „Твоят мой живот“.

Ще ви е интересно да прочетете и анотацията, историята на турския сериал „Твоят мой живот“.