"Клюкарката" ("Gossip girl")
„Клюкарката“ („Gossip girl“)

В сериала „Клюкарката“ („Gossip girl“) манхатънския елит се завръща за нови разточителни приключения и още скандални разкрития. Това е пети сезон на сериала, който е още по-интересен и забавен!

В Лос Анджелис, Града на ангелите започва историята, където Серина работи перфектната работа през лятото. А в същото време Чък и Нейт са на околосветско пътешествие и решават да я посетят.

В същото време в „Клюкарката“ („Gossip girl“) в в Горен Ийст Сайд Блеър я вълнуват любовни въпроси и трябва да избере между Чък и принц Луиз. Също така ще видим как Дан бива съсипан след като открива, че неговото творчество е публикувано тайно. Той се ужасява, че приятелите му разбират какво критично отношение има към Горен Ийст Сайд. Тук дилемата е дали Дан ще се изкуши от славата или не?

Всички в Горен Ийст Сайд трябва да внимават, никой не е в безопасност през този сезон, и вероятно всички ще съжаляват накрая… .

„Клюкарката“ („Gossip girl“)

Сезон 5

САЩ, 2011 г.

Създатели: Стефани Савидж и Джош Шварц

Режисьори: Норман Бъкли, Майкъл Филдс, Марк Пизнарски и др.
В главните роли: Блейк Лайвли, Лейтън Мистър, Пен Бадгли, Чейс Кроуфорд, Тайлър Момсен, Ед Уестуик, Кели Ръдърфорд, Матю Сетъл и др.

Жанр: Драма, Сериал

Трейлър на „Клюкарката“ („Gossip girl“)