„От местопрестъплението: Кибер атаки“ („CSI Cyber“)
„От местопрестъплението: Кибер атаки“ („CSI Cyber“)

В сериала “От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”) ще видим в главната роля Патриша Аркет. Тя е носителка на „Оскар” за най-добра поддържаща женска роля във филма „Юношество”, и ще задържи зрителите пред телевизора с играта си в най-новия сериал “От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”), който започва от 5 август всеки делничен ден от 21.00 ч. по Нова.

Патриша Аркет вече се е появявала и в други серии на 15-годишния хитов сериал, но сега тя заема главната роля. Продуцентът Джери Брукхаймер фокусира сюжета върху екипа на специалния агент Ейвъри Райън във ФБР, Куантико, Вирджиния, чиято задача е да решава сериозни престъпления, които започват от съзнанието, съществуват само онлайн, но се реализират и в истинския свят. Проектът, вдъхновен от ирландския кибер психолог Мери Айкен, е първата част от поредицата „От местопрестъплението” с главна женска роля. Екипът на Аркет е със също толкова звезден състав – рапъра Bow Wow (Шад Мос), Джеймс Ван Дер Беек, познат от сериала „Кръгът на Доусън”.

Действието в епизодите на “От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”) се завърта около разплитането на убийства, кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството под юрисдикцията на ФБР. Освен пред предизвикателството да се наложи като водач в своя екип, в новата поредица Аркет се изправя и пред своите лични страхове.

Актрисата споделя пред американските медии, че изпитва „параноя” пред модерните технологии, а “От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”) разследва именно случаи, свързани с тях. Иронично, но компютърният спец агент Ейвъри Райън признава, че сериалът е засилил нейните страхове и тотално е променил отношението ѝ към интернет.

„Всеки път, когато получа сценария за новия епизод, и прочета какво могат да причинят технологиите на живота ни, си казвам „Господи, дано това не е истина”, споделя Аркет и разкрива, че вече е ограничила достъпа си до имейл от телефона, за да се предпази от хакерски атаки.

Дали нейната героиня агент Ейвъри Райън ще успее да се пребори с модерните технологични престъпници, ще разберем в хитовия сериал „От местопрестъплението: Кибер атаки” на 5 август, сряда, от 21.00 ч. по Нова.

“От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”)

САЩ, 2015 г.

В ролите: Патриша Аркет, Джеймс ван Беек, Шад Мос, Питър Макникъл

Жанр: Криминален, Сериал

Трейлър на сериала “От местопрестъплението: Кибер атаки” (“CSI Cyber”)

315